100% BIOLOGISCHE KWALITEIT smart. vers. anders.
Nieuwe bestellingen zijn momenteel niet mogelijk. Bestaande boxabonnementen worden doorgeleverd.
Nieuwe bestellingen zijn momenteel niet mogelijk. Bestaande boxabonnementen worden doorgeleverd.
Apfelrosen

Appelroosjes

BEREIDING
1. Snijd de appels in smalle partjes, bestrooi ze met kaneel en verwarm ze ongeveer 60 seconden in de magnetron, zodat de appelstukjes zacht zijn. Pers er dan het sap van de citroen over uit en meng alles met je handen.
2. Leg nu het bladerdeeg in de lengte uit en bestrijk het met de abrikozenjam. Leg het bladerdeeg kruislings op elkaar en snijd het met een mes in 6 repen van dezelfde dikte. Leg de appelschijfjes nu verticaal op elkaar aan de linkerkant.
3. Vouw nu de rechterkant van de deegstrook een beetje over de appels zodat ze op hun plaats vastzitten en rol de deegstrook op, beginnend vanaf de onderkant, zodat er een rondje ontstaat.
4. Bak de bladerdeegroosjes in de oven op 180°C gedurende ongeveer 20 minuten.

EET SMAKELIJK!

Recepten printen