100% BIOLOGISCHE KWALITEIT smart. vers. anders.
Nieuwe bestellingen zijn momenteel niet mogelijk. Bestaande boxabonnementen worden doorgeleverd.
Nieuwe bestellingen zijn momenteel niet mogelijk. Bestaande boxabonnementen worden doorgeleverd.
Dinkelsalat

Speltsalade met bramen en abrikozen

BEREIDING
1. Kook de spelt in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de venkel in blokjes van 0,5 cm en voeg ze ongeveer 10 minuten voor het einde van de kooktijd toe aan de spelt. 
2. Snijd de ui in blokjes en fruit ze in 1 eetlepel olijfolie. Pureer vervolgens met de witte wijnazijn, de resterende olijfolie, 50 g bramen en wat zout en peper in een blender tot een dressing. 
3. Ontpit de abrikozen en snijd ze in plakjes. Hak de pistachenoten fijn. 
4. Meng de salade met de gekookte spelt, bramen, abrikozen en pistachenoten en serveer met de dressing.

EET SMAKELIJK!

Recepten printen