100% BIOLOGISCHE KWALITEIT smart. vers. anders.
Nieuwe bestellingen zijn momenteel niet mogelijk. Bestaande boxabonnementen worden doorgeleverd.
Nieuwe bestellingen zijn momenteel niet mogelijk. Bestaande boxabonnementen worden doorgeleverd.
Tomatenrisotto

Tomatenrisotto

BEREIDING 
1. Snijd de ui en het knoflookteentje fijn. Schil de wortels en snijd ze in blokjes en halveer of hak de tomaten, afhankelijk van hun grootte. 
2. Bak de boter in een pan en fruit de ui, wortel en knoflookblokjes. Voeg dan de rijst toe en bak al roerend 2-3 minuten. Blus nu onmiddellijk af met de witte wijn, wacht tot het vocht verdampt is en voeg de groentebouillon en de gezeefde tomaten toe. 
3. Roer de tomaten erdoor en laat de risotto ongeveer 30 minuten sudderen, af en toe roerend. Breng op smaak met zout, peper en vers gehakte basilicum. 
4. Rasp de Parmezaanse kaas en vouw deze erdoor. 
5. Serveer de risotto eventueel gegarneerd met geroosterde tomaten. 

EET SMAKELIJK!

Recepten printen