100% BIOLOGISCHE KWALITEIT smart. vers. anders.
Nieuwe bestellingen zijn momenteel niet mogelijk. Bestaande boxabonnementen worden doorgeleverd.
Nieuwe bestellingen zijn momenteel niet mogelijk. Bestaande boxabonnementen worden doorgeleverd.

Over ons

about_us_card3

Do something green today Iedereen kan op zijn eigen manier bijdragen om de wereld elke dag weer een stukje beter te maken. Zo zijn wij vanaf dag 1 bezig met duurzaamheid. Je zou zelfs kunnen zeggen dat duurzaamheid het centrale thema is geworden waar al onze activiteiten om draaien. 
Het begon met het redden van kromme, niet-perfecte biologische groenten en fruit, gevolgd door milieuvriendelijke verpakkingen en het efficiënt inrichten van de leveringsketens. Al snel stapten we in het hele bedrijf over op klimaatneutrale processen.

about_us_card1

Vaak blijft een flink deel van de oogst achter op het veld of het wordt vernietigd of afgedankt als brandstof voor energiecentrales en dat alleen maar omdat de producten er anders uitzien. Daar wilden we wat aan doen! Samen met een netwerk van boeren en telers hebben we een alternatief opgezet voor prima biologische groenten en fruit die niet helemaal voldoen aan de normen.We bezorgen die in onze ietwat afwijkende groentebox, zo van het land tot aan je voordeur en dat doen we nog plastic- én klimaatneutraal ook! Je ontvangt onze 'reddings boxen' met de door jou gewenste tussenpozen. 

STRAIGHT
FROM THE HEART