100% BIOLOGISCHE KWALITEIT smart. vers. anders.
Nieuwe bestellingen zijn momenteel niet mogelijk. Bestaande boxabonnementen worden doorgeleverd.
Nieuwe bestellingen zijn momenteel niet mogelijk. Bestaande boxabonnementen worden doorgeleverd.

Fruit-Box

Fruit-Box
Fruit-Box
Fruit themabox
zo van het land naar je voordeur

binnenkort beschikbaar

Abonnement

Beschrijving
In je etepetete fruit-box Family vind je een heerlijke mix van biologische fruitsoorten voor ongeveer drie tot vier personen.

Wij kunnen helaas geen exacte gewicht geven omdat onze boxen altijd iets anders zijn en wij onze boxen naar waarde vullen. Zo is 1 kg aardappelen goedkoper dan 1 kg asperges. Daarom geven wij een richtlijn van ongeveer 4,5 kg tot 5 kg groente en/of fruit voor onze Classic variant en ongeveer 6 kg tot 6,5 kg groente en/of fruit voor de Family variant.

Scheef, krom of soms wat minder mooi. Citroenen met een minder fraaie schil, appels met aangestaste plekjes of the kleine kiwi's.❤
Plasticvrij Plasticvrij
Klimaatneutraal Klimaatneutraal
Opgeslagen Opgeslagen
Plasticvrij

Plasticvrij

Wij, bij etepetete®, hebben het ons tot doel gesteld om zoveel mogelijk zonder plastic te doen. Je vraagt je af hoe? Wij recyclen, upcyclen en gebruiken zo veel mogelijk afbreekbare en hulpbronbesparende materialen.

Klimaatneutraal

Klimaatneutraal

Ja, zelfs een sinaasappel of aardappel kan klimaatneutraal zijn! Wij zijn er trots op ons ClimatePartner® te mogen noemen. Als lid van deze organisatie compenseren wij, via projecten zoals de herbebossing van het regenwoud in het Amazonegebied, het CO2-verbruik van heerlijke en geredde producten die een verdere weg naar uw huis hebben afgelegd.

Opgeslagen

Opgeslagen

Wij geven niets om standaard, maar vinden individualiteit super! Veel producten die afkomstig zijn van overproductie of niet aan de norm voldoen, worden door de handel geweigerd. Wij verwelkomen ook deze producten en stoppen ze in uw doos! Wij houden van ieder individu en zeggen: hun pech en onze traktatie!

Meer over het thema duurzaamheid...

WAT ZIT ER IN JE BOX

De natuur pakt je box in. Houd er dus wel rekening mee, dat de inhoud die we hier onder aangeven, indicatief is. Door slecht weer bijvoorbeeld of onvoorziene omstandigheden in het productieproces kan je bestelde box soms ook andere producten bevatten dan hier vermeld. Qua gewicht en variatie blijft je box natuurlijk wel hetzelfde.  

Onze telers en wij bedanken je voor je begrip.
WAT ZIT ER IN JE BOX
Product
Biologisch? Altijd
Specificaties
Oorsprong
Rabarber
Bio
Peer
EU-Bio
Te kleine exemplaren
Argentinië
Walnoot
Bio
Nederland
Citroen
EU-Bio
Schilfouten
Spanje
Kiwi
EU-Bio
Ongesorteerde producten
Spanje
Cherimoya
Bio
Nederland
Clementine
EU-Bio
Schilfouten
Spanje
Sinaasappel
EU-Bio
Ongesorteerde goederen, Schilfouten
Argentinië
Perzik
Bio
Meloen Komkommer
Bio
Grapefruit
EU-Bio
Schilfouten
Italië
Bloedsinaasappel
kleine exemplaren
Italië
Appel
EU-Bio
Ongesorteerde goederen
Italië
Perzik plat
Bio
Pruim blauw
Bio
Cantaloupe Meloen
Bio
Galiameloen
Bio
Kokosnoot
EU-Bio
ongesorteerde goederen
Pruim rood
Bio
Granaatappel
Kaki
Bio
Nederland
Banaan
EU-Bio
Overschot
Dominicaanse Republiek
Mango
EU-Bio
Ongesorteerde goederen
Spanje
Dadel
EU-Bio
Ongesorteerde goederen
Israël
Halfbloedsinaasappel/ Tarocco
Bio
Italië
Watermeloen
Bio
Nectarine
Bio
Mandarijn
Bio
FAQ

Heb je nog vragen?

Wij werken eraan om je persoonlijke wensen van de inhoud van je box te realiseren, maar op dit moment is het jammer genoeg nog niet mogelijk
Als richtlijn bevat onze Classic Box ongeveer 4,5 kg tot 5 kg fruit en/of groenten. In de Family Box verpakken we ongeveer 6 kg tot 6,5 kg fruit en/of groenten.
We kunnen geen exacte informatie geven over het gewicht, omdat de natuur onze boxen inpakt. Je kunt er echter zeker van zijn dat we de boxen altijd naar waarde vullen, let wel: 1 kg aardappelen is bijvoorbeeld goedkoper dan 1 kg asperges.
Momenteel leveren we op woensdag, donderdag of vrijdag.
Je bent niet gebonden aan een minimum looptijd van je abo. Een proefbox, dus een box bestellen zonder abo is op dit moment nog niet mogelijk. Maar wel kun je het abo al na ontvangst van de eerste box flexibel weer opzeggen.
FAQ
Staat jouw vraag er niet tussen?
Stel je vraag aan onze klantendienst.