Nieuw bij ons: Snack-Box

Rauwkost-Box

Rauwkost-Box
Rauwkost-Box
Groenten & Fruit themabox
zo van het land naar je voordeur

Abonnement

Regelmatige levering:

Beschrijving
In je etepetete rauwkost-box Classic vind je een bonte mix van heerlijke biologische groenten en fruitsoorten die je zonder koken kunt bereiden. Voldoende voor ongeveer een tot twee personen.

Wij kunnen helaas geen exacte gewicht geven omdat onze boxen altijd iets anders zijn en wij onze boxen naar waarde vullen. Zo is 1 kg aardappelen goedkoper dan 1 kg asperges. Daarom geven wij een richtlijn van ongeveer 4,5 kg tot 5 kg groente en/of fruit voor onze Classic variant en ongeveer 6 kg tot 6,5 kg groente en/of fruit voor de Family variant.

Scheef, krom of soms wat minder mooi. Wortel-drielingen, kromme komkommers of appels met een minder gaaf huidje.❤
Plasticvrij Plasticvrij
Klimaatneutraal Klimaatneutraal
Opgeslagen Opgeslagen
Plasticvrij

Plasticvrij

Wij, bij etepetete®, hebben het ons tot doel gesteld om zoveel mogelijk zonder plastic te doen. Je vraagt je af hoe? Wij recyclen, upcyclen en gebruiken zo veel mogelijk afbreekbare en hulpbronbesparende materialen.

Klimaatneutraal

Klimaatneutraal

Ja, zelfs een sinaasappel of aardappel kan klimaatneutraal zijn! Wij zijn er trots op ons ClimatePartner® te mogen noemen. Als lid van deze organisatie compenseren wij, via projecten zoals de herbebossing van het regenwoud in het Amazonegebied, het CO2-verbruik van heerlijke en geredde producten die een verdere weg naar uw huis hebben afgelegd.

Opgeslagen

Opgeslagen

Wij geven niets om standaard, maar vinden individualiteit super! Veel producten die afkomstig zijn van overproductie of niet aan de norm voldoen, worden door de handel geweigerd. Wij verwelkomen ook deze producten en stoppen ze in uw doos! Wij houden van ieder individu en zeggen: hun pech en onze traktatie!

Meer over het thema duurzaamheid...

WAT ZIT ER IN JE BOX

De natuur pakt je box in. Houd er dus wel rekening mee, dat de inhoud die we hier onder aangeven, indicatief is. Door slecht weer bijvoorbeeld of onvoorziene omstandigheden in het productieproces kan je bestelde box soms ook andere producten bevatten dan hier vermeld. Qua gewicht en variatie blijft je box natuurlijk wel hetzelfde.  

Onze telers en wij bedanken je voor je begrip.
WAT ZIT ER IN JE BOX
Product
Biologisch? Altijd
Specificaties
Oorsprong
Walnoot
Bio
Nederland
Citroen
EU-Bio
Schilfouten
Spanje
Clementine
EU-Bio
Schilfouten
Spanje
Sinaasappel
EU-Bio
Ongesorteerde goederen, Schilfouten
Argentinië
Komkommerslang
Bio
Nederland
Grapefruit
EU-Bio
Schilfouten
Italië
Wortel paars
Bio
Nederland
Appel
EU-Bio
Ongesorteerde goederen
Italië
Komkommer
EU-Bio
Ongesorteerde goederen
Spanje
Roma Tomaten
Bio
Paprika
EU-Bio
Vervormingen en kleine exemplaren
Nederland
Witte kool
EU-Bio
Kleine exemplaren
Nederland
Wortel geel
Bio
Nederland
Kaki
Bio
Nederland
Banaan
EU-Bio
Overschot
Dominicaanse Republiek
Halfbloedsinaasappel/ Tarocco
Bio
Italië
Wortel Regenboog
Bio
Nederland
Koolrabi
Bio
Nederland
Wortel oranje
EU-Bio
Overproductie
Nederland
Rode biet
EU-Bio
Ongesorteerde producten
Nederland
Selderij
EU-Bio
Ongesorteerde producten
Spanje
Mandarijn
Bio
Biet wit
Bio
Nederland
FAQ

Heb je nog vragen?

Wij werken eraan om je persoonlijke wensen van de inhoud van je box te realiseren, maar op dit moment is het jammer genoeg nog niet mogelijk
Als richtlijn bevat onze Classic Box ongeveer 4,5 kg tot 5 kg fruit en/of groenten. In de Family Box verpakken we ongeveer 6 kg tot 6,5 kg fruit en/of groenten.
We kunnen geen exacte informatie geven over het gewicht, omdat de natuur onze boxen inpakt. Je kunt er echter zeker van zijn dat we de boxen altijd naar waarde vullen, let wel: 1 kg aardappelen is bijvoorbeeld goedkoper dan 1 kg asperges.
Momenteel leveren we op woensdag, donderdag of vrijdag.
Je bent niet gebonden aan een minimum looptijd van je abo. Een proefbox, dus een box bestellen zonder abo is op dit moment nog niet mogelijk. Maar wel kun je het abo al na ontvangst van de eerste box flexibel weer opzeggen.
FAQ
Staat jouw vraag er niet tussen?
Stel je vraag aan onze klantendienst.