100% BIOLOGISCHE KWALITEIT smart. vers. anders.
Nieuwe bestellingen zijn momenteel niet mogelijk. Bestaande boxabonnementen worden doorgeleverd.
Nieuwe bestellingen zijn momenteel niet mogelijk. Bestaande boxabonnementen worden doorgeleverd.
Pasta-1

Catalogna Pasta

BEREIDING 
1. Snijd de Catalogna in 3-5 cm lange stukken en blancheer ze ongeveer 3 minuten in een pan kokend, licht gezouten water. Spoel ze vervolgens af met ijskoud water en dep ze droog. 
2. Week de sultana's in lauw water. Rooster en maal het venkelzaad fijn in een pan en rooster vervolgens de pijnboompitten in dezelfde pan. 
3. Kook de pasta in licht gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
4. Pel ondertussen de knoflook en de ui en snijd ze in blokjes. Verhit een beetje olijfolie in een grote koekenpan en fruit beide. Voeg vervolgens de Catalogna toe en sauteer kort. 
5. Voeg nu de gekookte pasta, venkelzaad en pijnboompitten toe aan de pan en breng alles op smaak met het sap van de limoen en zout en peper. Serveer de pasta eventueel gegarneerd met (veganistische) Parmezaanse kaas. 

EET SMAKELIJK!

Recepten printen